Hovedretter

FISKEHOVEDRETTER:

Moules Frites : Hvidvinsdampede Blåmuslinger i Flødesauce med friske Urter - Fritter - Aioli

235,- kr.

***

Kogt Torsk - Hjemmesyltede Rødbeder - Peberrod - Sennepssauce

298,- kr.

***

Sæsonens Fisketallerken - 3 slags Fisk - Pyntet med Blåmuslinger

328,- kr.

***

Bouillabaise (Min. 2 couv)

335,- kr.

***

dampet Helleflyder - Vinter Spinat - Sauce Hollandaise

338,- kr.

***

ADMIRALENS SPECIALITET:
HAVSYMFONI bestående ad 4 stk. Østers, 6 stk. Jomfruhummer,
2 stk. Krabbeklør, Rejer og Blåmuslinger samt Hvidløgskrem,
Krabbe Mayo og Vinaigrette - et fad / 2 personer

598,- kr.


KØD HOVEDRETTER:

Kronhjortefilet - Selleri - Surbær - Vildt Sauce

335,- kr.

***

Grillet Ribeye (250 gr.) - Syltet Rødløg - Sauce Bearnaise

345,- kr.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate