Buffetforslag til »Mad ud af huset«

ADMIRALENS BUFFET:

Roulade af Lange - Dild marineret Bulgur- Sherrytomat med grøn Pesto
***
Citrusbagt Laks - Hjertesalat - Hvidløgskrem
***
Serrano Skinke - Rucola - Brød Croutons
***
Svampetærte - Havgus - Purløg
***
Stegt kyllingbryst - Persille - Røget Salt
***
Helstegt Okse Striploin - syltet Rødløg
***
2 spændende Salater efter årstiden
***
Små ovnbagte Kartofler - Timian - Olie
***
Unika Oste - Oliven - Druer
***
Chokoladekage Marcel - Pyntet med Bær - Knas
***
Hjemmebagt brød / 2 slags - Knækbrød til Osten

Tilvalg: Madagasker Sauce kr. 15,- pr. person
Rødvins Sauce Kr. 15,- pr. person

Min 15 personer


Pris per person 288,- kr.


EFTERÅRSBUFFET:

Lakseritette - Purløg - Dijonsennep Creme
***
Kuller - Løg - Blommekompot
***
Dampet Ising - Porre - Blåmuslinger - Savojkål
***
Feldsalat - Gedeost - Ristet Valnødder
***
Fasanroulade - Jordskokker marineret i Hindbær vinaigrette - Selleripure
***
Rødvinsmarineret Oksesteg
***
Krydret Østershatte Saute
***
Rødbedesalat - Æbler - Citron
***
Honningbagte Rodfrugter - Fetaost
***
kartoffelkage
***
Unika Oste - Oliven - Druer
***
Hasselnødder Tærte - Appelsin/ingefær- Madagasker vanilje Creme
***
Hjemmebagt brød / 2 slags - Knækbrød til Osten

Tilvalg: Madagasker Sauce kr. 15,- pr. person
Rødvins Sauce Kr. 15,- pr. person

Min. 15 personer


Pris per person 298,- kr.


FISKE OG SKALDYRSBUFFET:

Råmarineret Laks i Ris & Norritang samt syltet Ingefær
***
Stegt Brosme med Kål, Porre & Koriander
***
Scampi Rejer med Hvidløg & Grapesalat
***
Små Fisketærter med sprød Salat & Tomatkompot
***
Ising på urter bund med Strandkrabbekrem & Dildkartofler
***
Krabbetimbale med Spinat & Krydderurtedressing
***
Unika Oste med Oliven og Druer
***
Hjemmebagt Brød & Smør
Evt. tillæg:
Østers med Citron
(Pris per stk. 30,- kr.)
***
2/2 Grillet Jomfruhummer med Persille
(Pris per stk. 60,- kr.)

Min. 15 personer


Pris per person 318,- kr.


FORÅRSBUFFET:

Kuller rullet i Noritang med grønne Asparges
***
Dampet Ising på marineret Ruccola med Creme af spæde Krydderurter
***
Blinis med Stenbiderrogn, Rødløg & Creme Fraiche
***
Timbale af Jordskokker med Havgus vendt i Olivenolie & Brøndkarse
***
Salat af braiseret kylling med Timianbagte Tomater
***
Kalveculotte med hvidvinsdampet Pastinakker, Petit Kartofler samt Savoykålssalat & Hvidvinaigrette
***
Unika Oste, Oliven og Druer
***
Rabarbertærte med Vanillecreme
***
Hjemmebagt Brød og Smør
Tilvalg: Madagasker Sauce kr. 15,- pr. person
Rødvins Sauce Kr. 15,- pr. person

Min. 15 personer


Pris per person 298,- kr.


SOMMERBUFFET:

Lakseroulade - Tang - Bulgur - Dild Pesto
***
Ristet Brosme - Rød Spidskål - Kørvel
***
Dampet Helleflynder I Syrlige Sølvbeder Creme - Citrontimian
***
Grønsagsterrin - Rød Peber Olie
***
Italiensk Bresaola - Rucolasalat - Revet Havgus (Arla Unika)
***
Kalveculotte - Krydderurter - kold Hvidvinssauce
***
Kartofler & Sommerkål - Ærter - Hvid Balsamico
***
Grillet kyllingebryst marineret i Salvie/Citron - Hvidløg.
***
Marinerede Danske Tomater - Hestebønner - Bronze Fennikel
***
Salat af Stegte Rabarber - Brødcroutoner - Salat
***
Sauteret Sommerporre - Chiafrø
***
Unika Oste - Oliven - Druer
***
Jordbær Trifli
***
Hjemmebagt brød / 2 slags - Knækbrød til Osten

Min. 15 personer


Pris per person 298,- kr.


VINTERBUFFET:

Stegt Mørksej på Vinterurter syltede i Hvidvinseddike
***
Torsk bagt i lag med Persillefars. Dertil Salat med Peberrod & Hårdkogte Æg
***
Italiensk Bresaola med Vesterhavsost og Rukulasalat
***
Kålrabilasagne med Purløgsdressing
***
Anisstegt skinke på saute af Rødkål med Appelsiner
***
Oksefilet pakket i Bacon. Dertil rødvinspocheret Majroer. Salat af Pære, Rosenkål & Hasselnødder samt krydrede Kartoffelbåde
***
Unika Oste, Oliven og Druer
***
Chokoladekage med Citruskompot
***
Hjemmebagt brød & smør
Tilvalg: Madagasker Sauce kr. 15,- pr. person
Rødvins Sauce Kr. 15,- pr. person

Min. 15 personer


Pris per person 298,- kr.


Buffeten leveres på service og det lune i termokasse.
Venligst bemærk min. 15 personer.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate