Forretter
SUPPER:
Cremet Kartoffel/Porresuppe med Purløg og ristet Bacon | 78,- kr. |
*** | |
Fransk Løgsuppe med gratineret Ostebrød | 78,- kr. |
*** | |
Jordskokkesuppe med ristet Brødcrouton og Persilleolie | 78,- kr. |
*** | |
Klar Suppe med Kød- og Melboller og Urter | 78,- kr. |
*** | |
FiskekremSuppe med friske Krydderurter | 94,- kr. |
*** | |
Hummerbisque tilsmagt med Cognac og Hummerkød | 98,- kr. |
KOLDE SUPPER:
Gazpacho Tomatsuppe med Basilikum og Hvidløgsbrød | 78,- kr. |
VARME FORRETTER:
Butterdejsskal med Rødspættefilet, Rejer og Aspargessauce | 98,- kr. |
*** | |
Ovnbagt Laks med Sia Frø, Safransauce og Blåmuslinger | 98,- kr. |
*** | |
Skindstegt Kulmule med Estragonsauce og Spidskål | 98,- kr. |
*** | |
Rødtunge med Spinat og Jomfruhummersauce | 110,- kr. |
*** | |
Fiske Tapas | 116,- kr. |
*** | |
Dampet slethvar med ristede Svampe og Sauce Hollandaise | 120,- kr. |
KOLDE FORRETTER:
Røget Landskinke med Basilikum krem og Rodfrugt Chips | 88,- kr. |
*** | |
Unghane Roulade med Rød Pesto, Havgus og Rødder | 88,- kr. |
*** | |
Dampet Blåmuslinger med Hvidløg og Hvidvin | 92,- kr. |
*** | |
Laksesouffle med Håndpillede Rejer og Krydderurtcreme | 92,- kr. |
*** | |
Skaldyrs Cocktail med Tomat Krem og Blåmusling | 98,- kr. |
*** | |
Tapas tallerken: | 98,- kr. |
*** | |
Saltet – Røget - Ovnbagt laks - Spinat - Dressing | 110,- kr. |
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød.