DanskEnglish
FORSIDE | MENU- & VINKORT | FESTER | JULEFROKOST | RECEPTIONER | DINER TRANSPORTABLE | ARRANGEMENTER | GAVEKORT | KONTAKT OS

Fester - Menuforslag til fester

ARRANGEMENT #1:
Velkomst drink
***
Terrine af torsk og laks med persillekrem og urter
***
Kalvesteg stegt som vildt
***
Pære kogt i rødvin og kanel serveres med vanille is
***
Fri vin under middagen samt dessertvin
***
Kaffe/the
***
Fri bar med øl, vand og vin indtil kl. 01:30
***
Æggekage med bacon, purløg, tomat og groft rugbrød
Pris per person 662,- kr.
ARRANGEMENT #2:
Velkomst drink
***
Råmarineret laks med rygeostkrem og salat
***
Rosastegt kalvefilet med farseret sauoykål og østershattesauce
***
Hjemmelavet is i nødde/kokoskurv
***
Fri vin under middagen samt dessertvin
***
Kaffe/the
***
Fri bar med øl, vand og vin indtil kl. 01:30
***
Porresuppe med bacon
Pris per person 710,- kr.
ARRANGEMENT #3:
Velkomst drink
***
Hummerbisque tilsmagt med cognac og hummerkød
***
Oksemørbrad med lækker svampe og mild pebersauce
***
Appelsinpandekager med grand marnier is
***
Fri vin under middagen samt dessertvin
***
Kaffe/the
***
Fri bar med øl, vand og vin indtil kl. 01:30
***
Pølsebord med fedt, sky, løg og rugbrød
Pris per person 732,- kr.
ARRANGEMENT #4:
Velkomst drink
***
unghane roulade med rød pesto og bagt parmasan
***
Fisketallerken med skaldyr og safrankrem
***
Melonkrone med frisk frugt marineret i hvid portvin
***
Fri vin under middagen samt dessertvin
***
Kaffe/the
***
Fri bar med øl, vand og vin indtil kl. 01:30
***
Squash boller med pålæg og lun leverpostej (buffet)
Pris per person 743,- kr.


Restaurant Admiralen | Toldbodgade 14 | DK-6000 Kolding
Tlf.: +45 7552 0421 | E-mail: admiralen@admiralen.dk

Følgende kort kan benyttes i restauranten:

Betal med Dankort Betal med Visa Betal med American Express Betal med MasterCard Betal med Diners Club