DanskEnglish
FORSIDE | MENU- & VINKORT | FESTER | JULEFROKOST | RECEPTIONER | DINER TRANSPORTABLE | ARRANGEMENTER | GAVEKORT | KONTAKT OS

Fester - Forretter

SUPPER:
Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød60,- kr.
Jordskokkesuppe med ristet brødcrouton60,- kr.
Kartoffel/porresuppe med purløg og ristet bacon60,- kr.
Klar suppe med kød og melboller og urter60,- kr.
Fiskekremsuppe med friske krydderurter78,- kr.
Hummerbisque tilsmagt med cognac og hummerkød88,- kr.
KOLDE SUPPER:
Gazpacho tomatsuppe med basilikum og hvidløgsbrød60,- kr.
Ærtesuppe med flødeskum og champagne
(fås i juli og august)
65,- kr.
VARME FORRETTER:
Butterdejsskal med rødspættefilet, rejer og aspargessauce85,- kr.
Ovnbagt laks med sort sesam og safransauce88,- kr.
Skindstegt kulmule med estragonsauce og spidskål88,- kr.
Rødtunge med spinat og jomfruhummersauce94,- kr.
Dampet slethvar med ristede svampe og sauce hollandaise108,- kr.
KOLDE FORRETTER:
Terrine af torsk og laks med persillekrem og urter72,- kr.
Unghane roulade med hjemmelavet rød pesto og parmasan72,- kr.
Røget landskinke med basilikum krem og tomat78,- kr.
Saltet laks med rygeostkrem og nye salat78,- kr.
Skaldyrs cocktail med frisk tomat krem og kaviar82,- kr.
Tapas tallerken:
rejer - skinke - bresaola
85,- kr.
Saltet – røget og dampet laks med spinat og dressing88,- kr.

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød.


Restaurant Admiralen | Toldbodgade 14 | DK-6000 Kolding
Tlf.: +45 7552 0421 | E-mail: admiralen@admiralen.dk

Følgende kort kan benyttes i restauranten:

Betal med Dankort Betal med Visa Betal med American Express Betal med MasterCard Betal med Diners Club