Forretter

SUPPER:

Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød

60,- kr.

***

Jordskokkesuppe med ristet brødcrouton

60,- kr.

***

Kartoffel/porresuppe med purløg og ristet bacon

60,- kr.

***

Klar suppe med kød og melboller og urter

60,- kr.

***

Fiskekremsuppe med friske krydderurter

78,- kr.

***

Hummerbisque tilsmagt med cognac og hummerkød

88,- kr.


KOLDE SUPPER:

Gazpacho tomatsuppe med basilikum og hvidløgsbrød

60,- kr.

***

Ærtesuppe med flødeskum og champagne
(fås i juli og august)

65,- kr.


VARME FORRETTER:

Butterdejsskal med rødspættefilet, rejer og aspargessauce

85,- kr.

***

Ovnbagt laks med sort sesam og safransauce

88,- kr.

***

Skindstegt kulmule med estragonsauce og spidskål

88,- kr.

***

Rødtunge med spinat og jomfruhummersauce

94,- kr.

***

Dampet slethvar med ristede svampe og sauce hollandaise

108,- kr.


KOLDE FORRETTER:

Terrine af torsk og laks med persillekrem og urter

72,- kr.

***

Unghane roulade med hjemmelavet rød pesto og parmasan

72,- kr.

***

Røget landskinke med basilikum krem og tomat

78,- kr.

***

Saltet laks med rygeostkrem og nye salat

78,- kr.

***

Skaldyrs cocktail med frisk tomat krem og kaviar

82,- kr.

***

Tapas tallerken:
rejer - skinke - bresaola

85,- kr.

***

Saltet – røget og dampet laks med spinat og dressing

88,- kr.


Til alle forretter serveres hjemmebagt brød.