Buffetforslag til fester og selsskaber

ADMIRALENS BUFFET:

Lyssejroulade med dild marineret bulgur
& sherrytomat med tapanade
***
Citrus bagt laks med ingefærkrem
***
Røget skinke med rucola & hvidløgs croutons
***
Svampetærte med emmentaler
***
Stegt kyllingbryst med persilleolie og 2 spændende salater
***
Oksetyndsteg med timiankartofler, pasta med pesto og ratatouille
***
Brie, emmentaler, gorgonzola, oliven og druer
***
Bagt chokoladekage med frugt coulis
***
2 slags hjemmebagt brød og smør


Pris per person 298,- kr.

Ud af huset, per person 226,- kr.


EFTERÅRSBUFFET:

Lakseritette med purløg & dijonsennep
***
Terrine af kuller med løg & blommekompot
***
Dampet ising på bund af porre i lag med blåmuslinger & savoykål
***
Feldsalat med gedeost & valnødder
***
Fasanroulade med ristet jordskokker & selleripure. Dertil hindbær vinaigrette
***
Rødvinsmarineret oksetyndsteg med rødbedeslat, krydret østershattesaute samt kartoffelkage & chutney
***
Brie, emmentaler, gorgonzola, oliven og druer
***
Hassel nødder tærte med appelsin & ingefær
***
Hjemmebagt brød & smør


Pris per person 298,- kr.

Ud af huset, per person 245,- kr.


FISKE OG SKALDYRSBUFFET:

Råmarineret laks i ris & norritang samt syltet ingefær
***
Stegt brosme med kål, porre & koriander
***
Scampi rejer med hvidløg & grapesalat
***
Små fisketærter med sprød salat & tomatkompot
***
Ising på urter bund med jomfruhummerkrem & dildkartofler
***
Krabbetimbale med spinat & krydderurtedressing
***
Forskellige oste samt hjemmebagt brød & smør


Evt. tillæg:
Østers med citron
(Pris per stk. 30,- kr.)
***
Grillet jomfruhummer med persille
(Pris per stk. 36,- kr.)


Pris per person 348,- kr.

Ud af huset, per person 288,- kr.


FORÅRSBUFFET:

Kuller rullet i noritang med grønne asparges
***
Dampet ising på marineret ruccola med creme af spæde krydderurter
***
Blinis med stenbiderrogn, rødløg & cremfraich
***
Timbale af jordskokker med samsøost vendt i olivenolie & brøndkarse
***
Salat af braiseret kylling med timianbagte tomater
***
Kalveculotte med hvidvinsdampet pastinakker. Dertil savoykålssalat & hvidvinaigrette
***
Brie, emmentaler, gorgonzola, oliven og druer
***
Rabarbertærte med vanillecreme
***
Hjemmebagt brød og smør


Pris per person 298,- kr.

Ud af huset, per person 245,- kr.


SOMMERBUFFET:

Lakseroulade på bulgur med dild og rød pesto
***
Ristet brosme på spinat flan med løg couli
***
Dampet helleflynder med syrlige sølvbeder & creme af citron timian
***
Kartofler & sommerkål med ærter i hvid balsamico
***
Grønsagsterrin med rød peber olie
***
Italiensk Bresaola med parmasan og rukulasalat
***
Kalveculotte stegt med krydderurter, serveret på sommerporre med kold hvidvinssauce
***
Grillet kyllingebryst med salvie, citron & hvidløg. Dertil hyldeblomst marineret salat og tomatsalat med fetaost & solsikkefrø
***
Brie, emmentaler, gorgonzola, oliven og druer
***
Sommer bær med grappacreme
***
Hjemmebagt brød & smør


Pris per person 298,- kr.

Ud af huset, per person 245,- kr.


VINTERBUFFET:

Stegt mørksej på vinterurter syltede i hvidvinseddike
***
Torsk bagt i lag med persillefars. Dertil salat med peberrod & hårdkogte æg
***
Kålrabilasagne med purløgsdressing
***
Anisstegt skinke på saute af rødkål med appelsiner
***
Oksefilet pakket i bacon. Dertil rødvinspocheret majroer. Salat af pære, rosenkål & hasselnødder samt krydrede kartoffelbåde
***
Brie, emmentaler, gorgonzola, oliven og druer
***
Chokoladekage med citruskompot
***
Hjemmebagt brød & smør


Pris per person 298,- kr.

Ud af huset, per person 245,- kr.