Winemaker dinner med Ron Sanchez

20. marts 2018 - kl. 18:30

En aften med Ron Sanchez fra Oregon kan kun blive inspirerende og særdeles interessant. Det skorter nemlig ikke på vinprojekter i alle former fra Ron og hans partner Nina Tanabe, som lige nu er godt i gang med at vinde fodfæste i Oregon – og resten af verden, med deres "cool climate wines" som er mere efterspurgte end nogensinde tidligere.

Parrets projekter tæller blandt andet negociant firmaet; "Green Acres Vineyards" som sammen med deres hastigt voksende netværk står bag brandet ”Oregon Hills Vineyards” og prestigeprojektet ”Domaine Verdant Winery” der brillerer med eksklusive Pinot Noir og Chardonnay-vine.

Ron er specialiseret i at udvælge fade, hvilket han ofte benytter i netværket af gode venner. På denne aften kan du se frem til at blive overrasket med vine fra flere af Rons projekter, tilpasset en 4-retters menu fra Restaurant Admiralen i Kolding.

Kl. 18.30 bydes du velkommen med aperitif. Herefter serveres 4 retter tilpasset vinmenuen med vine fra Ron Sanchez. Middagen afrundes med kaffe og sødt og undervejs kommenteres vinene af Ron Sanchez.

Menu:
· Helleflynder - stenbiderrogn - persillerod
· Kalv - beder - estragon
· Unika oste – knæk - sødt
· Vanilje - lakrids - surbær
· Kaffe & sødt

Pris pr. person 795,-

Tid og sted:
Tirsdag 20. marts kl. 18.30 - ca. 22.30

Restaurant Admiralen
Toldbodgade 14
6000 Kolding

Tilmeld dig hos Admiralen på admiralen@admiralen.dk eller tlf. 31 53 50 47.

"Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas"
Citat: Robert Parker, Wine Advocate